אירוע חברה הכי מתוק בשנה!
אנחנו מכירים את התחושה הזו, אתן מתכננות אירוע חברה ורוצות לבחור בספק Happy Hour הטוב ביותר עבור העובדים שלכן, קבלתן המלצות על הספק ועדיין כל היוקרה שלכן מונחת על ההחלטה הזו שלכן.
שיחות רבות מגיעות אלי בנוסח דומה "שלום רועי, קיבלנו המלצה עלייך אבל באופן אישי אני לא מכירה אותך, כיצד אוכל לסמוך עליך?"
אני מתחבר מאוד לתחושה הזו, גם אני הייתי מרגיש כמוכן בסיטואציה דומה.
בשיחה הראשונה הזו חשוב לי להקשיב ולשמוע, זה המקום שלנו לשקף אתכן ולספר על מקרים דומים שהיו לנו בעבר, לתאר את סיפורי ההצלחה שלנו וכיצד הצלחנו ביחד להתגבר על החששות, על השאלות והלבטים.
שירן כהן – מנהלת רווחה בחברת כלמוביל פנתה אלי לפני כמה שבועות ובקשה לערוך אירוע חברה "מתגלגל" בכמה ממרכזי השירות שלהם בארץ, גם היא היא קבלה המלצה "חמה" עלינו.
שירן אפיינה בפני את כמות ואופי האנשים שצפויים להיות באירועים, מה הציפייה שלה מאתנו והביעה בפני את החשש שלה בעמידה שלנו בלוחות זמנים מעומס בעמדות ומחסור באוכל "שיהיה מספיק לכולם", "רועי הם חבר'ה רעבים"!
הצגנו לשירן את העמדות מתוקות לאירועים שלנו ואת השקפתנו לאופן התנהלות האירוע מהצד שלנו, כיצד צפויים להיות התורים ואיך נדאג לכך שיהיה מספיק אוכל לכולם, הכול בצורה מוחשית, שקופה וללא עיגול פינות. כפי ששירן הייתה מתוחה, ככה אנחנו היינו דרוכים ומוכנים לצאת למשימה.
בסיום האירועים אלו המילים של שירן "רועי הייתם פשוט מעולים! תגובות מדהימות ומפרגנות מהעובדים שזה הכיף הכי גדול"
מיתוג האירוע
את העמדות קינוחים לאירועים שלנו כולן ניתן למתג בלוגו החברה וצבעי החברה, תרגישו בנח לאתגר אותנו ולקחת אותנו לקצה, הנראות שלנו זו תחושת השייכות של העובדים שלכם לחברה.
הילה מחברת CYREBRO פנתה אלינו לאירוע Happy Hour מלוות חששות ועם רצון למתג את האירוע בצורה מושלמת, ביחד עם הילה בנינו קונספט הגשה שלם, ממותג וטעים במיוחד!
תקציב ועוד
ברור לנו שלכל אירוע הפי האוור שיש מסגרת תקציב, אנחנו רוצים לתת את הכי טוב שלנו במסגרת התקציב, כאן גם נכנסת היצירתיות שלכן ושלנו להצליח להרים את האירוע המיוחל במסגרת התקציב.
חשוב לנו להבהיר הצלחתכם היא הצלחתנו ושביעות הרצון שלכן הוא מנוע הצמיחה שלנו.
תרגישו בנוח לפנות אלינו ולאתגר אותנו.
חבילה 1
שילוב מדהים בין הטריות של הוופל בלגי והקרפ הצרפתי לבין גלידה איכותית ומעולה.
אם תבחרו בחבילה הזו תקבלו במתנה עמדת פרישייקים רעננה ובריאה על בסיס פירות, מים ותפוזים.
חבילה 2
השילוב בין הוופל בלגי והקרפ הצרפתי עם השייקים הוא פשוט מושלם! ההמלצה שלנו, לאירועים שמחים אפשר להוסיף לפרישייקים אלכוהול!
אם תבחרו בחבילה הזו נפנק אתכם בקיר דונאטס (קיר הדונאטס מכיל 72 יח' דונאטס).
חבילה 3
לצד היוגורט הבריא מותר לנו לפעמים גם שחיתות לא? מה יותר מתאים לעובדים שלכם מבריאות ושחיתות יחד? מניסון אנחנו אומרים לכם שזה תופס חזק! אם תבחרו בחבילה הזו תקבלו במתנה עמדת סנגריה קרה עם או בלי אלכוהול.
1. עמדת יוגורט עם תוספות – ההמלצה שלנו היא להגיש בבוקר עם הגעת העובדים למשרדים, הם נהנים מתצוגת פירות טריים, ממרחים ותוספות, כיף לפתוח את הבוקר עם פינוק של יוגורט, גרנולה, סילאן ותותים טריים.
ניתן לבחור בין סוגי יוגורט שונים כגון יוגורט רגיל, יוגורט ללא סוכר או טבעוני.
אנחנו תמיד ערים לבקשות שלכן עם התחשבות מלאה באילוצים השונים של העובדים.
ניתן להוסיף לעמדה הזו מיצים טבעיים כגון תפוזים, לימונדה, אשכולית אדומה
או עמדת פרישייקים טעימה על בסיס מים, חלב, חלב סויה, תפוזים ועוד..
בתמונה תוכלו לראות אירוע בחברת PayBox הכולל יוגורט ופרישייקים:
2. עמדת וופל בלגי / קרפ צרפתי – העמדה הזו תופסת בכל השנה! – אפשר להתחיל אתה מוקדם בבוקר עם הגעת העובדים למשרדים, ככה שהאירוע יכול להיות חלבי, הריח של הוופל והקרפ הוא מטורףף ומופץ בכל מסדרות החברה. זמן טוב לחיוכים מתוקים על הבוקר.
את העמדה הזו נוכל להקים כקינוח לארוחת צהריים, במקרה הזה העמדה תצטרך להיות פרווה ובה נדאג שאיכות המוצרים תהיה ברמה גבוהה! כולל ממרח אגוזים פרווה, קרם נוגט, קרם פיסטוק פרווה ועוד.
לעמדה הזו נוכל לצרף את עמדת הפרישייקים או את עגלת הגלידה שלנו.
העובדים מאוד אוהבים לקחת לעצמם את מגש הוופל בלגי והקרפ ולשים על זה כדור גלידה. הגלידה יכולה להיות חלבית / פרווה.
3. עגלת גלידה – בקיץ הלוהט שלנו לעגלת גלידה יש מקום של כבוד, הגלידה שאנחנו הכי אוהבים עם קצפת, שוקולד חם וסוכריות. אנחנו עובדים עם מספר יצרנים בתחום הגלידות וזה משתנה בהתאם לרמת הכשרות הנדרשת, רבנות / מהדרין.
הגלידה יכולה להיות חלבית, פרווה, טבעונית, ללא סוכר וללא גלוטן.
לעמדה ניתן להוסיף תוספות נוספות כגון שברי מקופלות, אוריאו, לוטוס ועוד..
בתמונה עגלת הגלידה שלנו באירוע בחברת Guideline –
4. עמדת פרישייקים – בעמדה הזו נכין שייקים לאורך כל האירוע, היתרון בעמדה מעבר לנראות שלה (דמוי רכב) שהיא פריקה, ניידת ונוכל להציב אותה בכל מקום שתרצו. נוכל ביחד לבנות תפריט רלוונטי עבורכן, בהתאם לשעת ההגשה.
את השייקים אנחנו מכינים מפירות קפואים: תות, בננה, תמר, אננס, מלון, מנגו, תמרים, פירות יער, פסיפלורה ועוד.. ומוסיפים להם נוזל כגון חלב, חלב סויה, מים, תפוזים. בד"כ הגישה לעמדה הינה חופשית.
בתמונה: העמדה שלנו בחוף הים בקיסריה לאירוע חברת NeoGames –
5. שולחן קינוחים – שולחן קינוחים מפנק זו הזדמנות מעולה לעובדים ליצור תקשורת בלתי פורמלית, להתחכך האחד בשני ולהיפתח אחד לשני. סידור הקינוחים על השולחן יוצר שיח מצחיק בעיקר סביב האסטרטגיה את מי מבין הקינוחים אוכלים קודם, את הסופלה? הוופל בלגי? או הגלידה?
נפלא לראות אותם קצת שוכחים מהמשימות והיעדים הימיים ומאפשרים לעצמם לעסוק בדברים החשובים באמת….המתוקים שלנו.
אז מה בשולחן?
המון סוגי ממרחים, פררו רושה, קינדר, לואקר, נוטלה, שוקולד לבן בייגלה מלוח ועוד… הרבה סוגי תוספות, מקופלות, שברי אוריאו, קורנפלקס, עוגיות לוטוס, עדשים צבעוניים, בוטנים מסוכרים ועוד..
עיגולי וופל בלגי, סופלה שוקולד, המוןןן קצפת! גלידה, גביעי גלידה, כוסות וכפיות.
אנו דואגים לספק את כל מה שדרוש, כולל סידור שולחן.
בתמונה אירוע בחברת Rapid7 –
6. עמדת פרוזן יוגורט – פרוזן יוגורט ממש כמו בגלידריה, זה שטוחנים אותו במכשיר מיוחד כשהפירות תותים, בננה, תמרים, מנגו ועוד.. הן רק תירוץ למתוקים שוקולד מקופלת, פקאן סיני ועוגיות אוריאו.
הרעיון המקסים בעמדה הזו שאנחנו מביאים את כל מגוון הפירות הקפואים והתוספות ממש למשרדי החברה. כל עובד/ת ניגש לעמדה ובוחר את התוספות שלו הנטחנות יחדיו במכשיר.
בסיסי היוגורט שלנו עשויים מיוגורט רגיל / ללא סוכר / טבעוני (פרווה) ככה שלמעשה לכל העובדים יש פתרון וכולם יכולים להנות באופן שווה.
בתמונה עמדת הפרוזן יוגורט שלנו בחברת אינפיניטי בית השקעות:
עמדת סחלב חם – סחלב הוא משקה חורפי מיוחד שכיף לפתוח איתו את הבוקר עבור העבדים שלכם בחברה, הוא משרה ניחוח נעים ומאפשר שיח חמים סביב ההגשה של המשקה הטעים הזה. תערובת הסחלב מורכבת מ 5 מרכיבים: סוכר, מסטיקא, קורנפלור, חלב, מים. את הסחלב אנחנו ממש מבשלים בטרם ההגשה, ככה שהוא יוצא חם וטרי מהסיר שלנו.
לעובדים טבעוניים או עובדים הרגישים ללקטוז נוכל להכין סחלב על בסיס חלב סויה.
חשוב לציין שאנחנו מביאים את כל הציוד הדרוש לצורך ההכנות וההגשה.
בתמונות עמדת סחלב חם (חלבי) ועמדת שוקולטה (פרווה) באירוע בחברת ביטוח חקלאי:
עמדת שוקולטה – משקה שוקו חם וסמיך שאליו מוסיפים מרשמלו, אנחנו ממש אוהבים את זה! השוקולטה מתבשלת עם חלב ופרלנים שוקולד בלגי איכותיים ביותר, למשקה טעם מתוק ועשיר של שוקולד. ניתן לעשות את המשקה פרווה על בסיס חלב סויה.
סנגריה – הסנגריה הוא משקה ספרדי המוגש חם או קר, למשקה נינוח עשיר של טעמים המאפשר תחושה חמימה של בית, צוות ותחושת ביחד.
מרכיבי המשקה: יין אדום, ברנדי, תפוחים קלופים, תפוזים קלופים, מיץ תפוזים סחוט, קינמון ועוד.. הטעם של הסנגריה שלנו אלוהי!
בתמונות סנגריה חמה וסנגריה קרה בחברת PayBox